Monday, January 5, 2009

hurmmm...

Aku xtau nak ngadu kat sesape dah.aku dah buntu ngn aper dah jd skarang nih.aku sedih n kecewa ngn per yg terjadi.but i have to face it even i already lost a part of my life..
Aku dah xyakin sgt ngn cinta dari sorg manusia.Ia menyakitkan bila kite dikhianati oleh orang yg kite cintai.aku dah serik lalui itu semua.aku xtau ape yang aku pilih.tadi aku baru dapat tau aku xdapat join jobcamp utk SAP..hurmm..kecewa pon ade.aku ank sgt sbb aku nak dapat pekerjaan yang lebih baik dari dulu.hurmm..nmpknye aku kene study sendri dan amik xm sendiri utk buktikan keupayaan aku.sekejap td aku terpikir bile baru dapat tau keputusan jobcamp tuh, aku pk yang aku dah kehilangan byk bende dlm hidup aku utk mengejar impian hidup ngn org aku cintai.tapi aku baru sedar,pengorbanan kite pd die bukan lah bukti dia pon sama cintai kite mcm kite cintai die.aku lepaskan peluang aku utk bekerja di poland hanya xnak tinggalkan dia.aku berhenti kerja yang mmg bg aku sgt menekan smpi aku xde mase utk die hanya utk die.aku temani dia saat die perlukan belaian n dorongan hanya utk tenangkan die.tp aku hanya abaikan dia kerna aku terluka ngn sikap dia dan dia memilih utk tinggalkan aku dan bersama ngn bekas kekasihnya.
semalam, aku tgk gmbr2 kami bersama.aku tersenyum walau aku menangis.sbb saat tuh sgt indah sampi aku xmmpu lupakan.
Tadi aku bertekad.kalu aku xdapat pekerjaan yang mmpu bantu aku jadi seorg yang berjaya, aku akan jalankan satu perniagaan utk bgnkan diri aku sendiri.yup.i must do sumthing that cam make me worth.i have to do sumthing to fullfill my dream.dream that must i achieved with all my strength.no love or feel touching2 interuption.i wish..hahaha
aku selalu berharap aku dapat berjaya n capai impian aku ngn kudrat yg aku ada.aku dah pilih haluan nih.so aku kene teruskan.lg pon aku tau yang family aku akan sentiasa menyokong aku..that y i always take care of them more then i take care my GF..hahaha

2 comments:

~ hariza akmar ~ said...

hurmm..
life is so complicated..
byk2kan la bersabar..
pasti ada 'sesuatu' disebalik semua ni..

Nurhani Salwa Binti Jamaluddin said...

Salam Cik Kamel,

Tak sangka adik kak an dah besar dan matang. pandai buat keputusan dan tahu apa nak dibuat dalam hidupnya. Tak bergantung pada orang lain untuk bangun, setelah jatuh terperosok sebab cinta seorang wanita. Its a wise decision, really-really wise, my brother.Dont be afraid, we always here for you.